Testiranje za dokazovanje protiteles proti SARS-CoV-2

KVALITATIVNA PRISKAVA

Nudimo vam presejalno serološko testiranje za dokazovanje protiteles proti SARS-CoV-2, s katerim dokazujemo prebolelo okužbo s SARS-CoV-2, ne pa tudi število protiteles.

Testiranje izvajamo z hitrimi presejalnimi testi proizvajalca Roche, ki sodijo med najbolj zanesljive na trgu. >> Certifikat o skladnosti <<

Testira se lahko vsak, ki ne kaže akutnih znakov okužbe (v tem primeru priporočamo hitri antigenski test SARS-CoV-2). V kolikor je bila okužba potrjena (pozitiven rezultat PCR testa ali pozitiven rezultat hitrega antigenskega testa), priporočamo testiranje 30 dni po potrjeni okužbi.

Negativen rezultat testa vam pove, da v vašem vzorcu krvi nismo dokazali specifičnih protiteles proti virusu SARS-CoV-2 in je velika verjetnost, da okužbe z virusom SARS-CoV-2 najverjetneje niste preboleli.

Pozitiven rezultat testa vam pove, da smo v vašem vzorcu krvi smo dokazali eno ali več vrst specifičnih protiteles proti virusu SARS-CoV-2 in je velika verjetnost, da ste v preteklosti prišli v kontakt z virusom SARS-CoV-2.

Cena: 25,00 €

KVANTITATIVNA PREISKAVA

V sodelovanju z zunanjim laboratorijem vam nudimo kvantitativno serološko testiranje za dokazovanje prisotnosti protiteles IgG proti S proteinu novega koronavirusa SARS CoV-2. Preiskava nam pove tudi število protiteles.

Cena: 35,00 €

OPOZORILO! Stopnja zaščite po preboleli okužbi še ni znana, zato dokaz prisotnosti protiteles v krvi še ne zagotavlja imunosti.

Povpraševanje in informacije:

V kolikor se ne odzovemo na klic, vas vljudno prosimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo na svetlana.jelic@holmed.si/tjasa.rozman@holmed.si ali se prijavite preko spletne prijave. Takoj ko bo mogoče, vam bomo ponudili in potrdili termin.

Naša ekipa, ki izvaja testiranja, je v tem času zelo obremenjena, vendar se bomo po najboljših močeh trudili tudi v bodoče.

Hvala za razumevanje.

© HOLMED d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani: ARM DESIGN | Fotografa: Katja Bidovec in Arne Hodalič